• Lej dit materiel online nu!

  • Prøv vores Smartleje

  Lej smart, lej klogt og vælg STALLEX SMARTLEJE som lejeform, hvis du vil have tilpasset din udlejning efter dit behov og din økonomi. Som en af landets største udbyder af entreprenørmateriel har vi en særlig forpligtelse til at levere maskiner og udstyr i høj kvalitet, dette gælder alle de produkter som vi lægger navn til hos vores kunder, derfor investerer vi store ressourcer i at sikre kvaliteten på alle niveauer.

  Siden 1950 har vi opbygget en stærk position på markedet. Vi har tilmed et af Skandinaviens største udvalg af brugt og nyt entreprenørmateriel både indenfor salg og udlejning.

 • Leje tilpasset dit behov

  Vi tilpasser udlejningen efter dit behov og din økonomi. Vi tilbyder markedets mest fleksible lejeform, der passer til dit behov. Vi er meget samarbejdsvillige, og dermed finder vi den rette lejeform tilpasset individuelt til dig med tilknyttede serviceaftaler.

  Vi har maskinen til dig

  Vi har et af de største udvalg i Danmark af verdens førende brands inden for entreprenørmateriel. Vi har alt fra minilæssere, gravemaskiner, sorteringsanlæg og et tilhørende udvalg af ekstraudstyr. Vi er din garanti for det allerbedste materiel inden for din branche.

  Dag til dag levering

  Hvis det skal gå hurtigt, så har vi maskinen klar til dig, hvor vi tilbyder meget kort responstid døgnet rundt. Vi tilbyder hurtig levering af maskiner samt andre services, så du kan levere videre og dermed mindske din nedetid.

  Vær altid kørende

  Hver dag står vores montører klar til at servicere og reparere alle slags maskiner på alle tider af døgnet. Vi tager os af din maskine fra begyndelsen til slutningen. Vi har stor ekspertise indenfor enhver type maskine. Hver maskine bliver testet, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden.