• STALLEX, mere end en forhandler indenfor maskineri

   Stallex er et familieejet aktieselskab, som blev startet af Laust Andersen kort efter anden verdenskrig. Mens Laust Andersen koncentrerede sig om traktorer og landbrugsmaskiner, havde sønnen, Peter Andersen, større interesse i entreprenørmateriel – og det er i denne branche, at Stallex i dag er kendt over store dele af kloden.

   Tredje generation af familien – i form af Peter Andersens søn, Piet – er i dag med i ledelsen. Rammen om dagligdagen er et nybyggeri som giver optimale forhold til såvel salg og administration som værkstedsafdelingen og udlejningsafdelingen, der er en væsentlig del af kvaliteten hos Stallex. Med nybyggeriet har Stallex lagt grunden til fortsat vækst på eksisterende og nye markeder langt ind i det nye årtusinde.

  • Arbejdsområder

   STALLEX beskæftiger 24 medarbejdere og råder over mere end 23.000 m2 til lagerplads for nye og brugte entreprenør- maskiner samt udstyr og tilbehør. Vi har gennem årene opbygget stor ekspertise inden for sit felt og er i dag blandt branchens førende. Aktiviteterne er delt op i fire hovedområder; salg, udlejning, reparation og service og reservedele.

   Materiel

   Stallex har specialiseret sig i handel med brugt entreprenørmateriel i bredeste forstand og har desuden import og eneforhandling af førende specialmaskiner. Der er altid mere end 400 maskiner på lager, og kunder kommer derfor tilrejsende fra hele verden, i tillid til, at der altid vil være en maskine, som opfylder netop deres behov.

   Kvalitet

   Kvalitet inden for brugt entreprenørmateriel er i høj grad et spørgsmål om tillid. Med kunder over hele verden investerer Stallex store ressourcer i at sikre kvaliteten på alle niveauer. Det gælder kvaliteten på de produkter, som Stallex sætter til salg, reparere, klargøre – og dermed lægger navn til.