• STALLEX, vi har lige det du står og mangler

  Det skal gå lynhurtigt, når du står og mangler en vigtig reservedel for at komme videre. Derfor tilbyder vi originale- og uoriginale reservedele leveret på kort tid. Vi har mere end 5.000 reservedele på lager og størsteparten kan være fremme hos os eller dig inden for 24 timer.

  Vores reservedelslager i Tønder er klædt på til opgaven. Her kan vores erfarne ekspedienter hurtigt finde frem til den maskindel, som du lige står og mangler. Effektiv it, kendskab til maskinerne og en effektiv intern logistik sikrer dig de rigtige reservedele i en fart.

  Som fagfolk er vi dybt inde i maskinrummet. Det kræver stor faglig ekspertise at vide, hvilken maskindel, der mangler i situationen. Derfor sørger vi naturligvis for at videreuddanne både servicemontører, mekanikere, reservedelsekspedienter og kundeansvarlige på området.

 • 24/7 Nødservice

  Ring til os på (+45) 74723232 dag og nat. Vores montør vil hjælpe dig på hvilket som helst tidspunkt. Arbejde efter normale arbejdstider vil blive faktureret med en ekstra ydelse.

  Originale dele til stærke priser

  Vi tilbyder både originale og uoriginale reservedele til stærke priser til blandt andet VOLVO, CATERPILLAR, KOMATSU og mange andre fabrikater…

  Hver del er vigtig

  Hver reservedel er en vigtig del af din maskines udbytte og produktivitet. Vi tilbyder reservedele af høj kvalitet som er med til, at give din maskine et nyt liv, og dermed er den klar, når du har brug for den.

 • Stor ekspertise indenfor skiftning af undervogn

  Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på skiftning af din maskines undervogn. Hvor vi har vores egne veludannede montører indenfor dette område, som gerne kommer ud for at måle og montere den pågældende undervogn. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt Os

  Dæk og gummibælter

  Vi har et stort udvalg af nye og brugte dæk og gummibælter til både landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi er erfarende indenfor dette område, hvor vi kan skifte det hos dig eller på vores værksted, så du kan blive kørende igen hurtigst muligt.

  Kontakt Os

  Vores mening til reservedele

  Orginale reservedele er helt sikkert det rigtige valg i det lange løb. Uoriginale reservedele kan være lidt billigere, men desværre resulterer de ofte i slitage og beskadigelse af maskinen på det længere løb. Dette er dyrere, når alt kommer til alt. – Lars Knudsen, Værkfører, Stallex A/S

  Kontakt Os