Persondata

Personoplysninger er informationer der i et vist omfang kan henføres til dig. Persondata omfatter oplysninger som f.eks. kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

 

Hvilket persondata modtager vi?

Vi registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os. Ved kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger, hvor vi ved køb og salg bruger oplysninger om købs- og salgshistorik.

Når du bruger vores website indsamler og behandler vi en række informationer ved din accept. Dette sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, brug af andre services eller køb igennem siden, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi bruger typisk følgende typer af oplysninger; tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon. Dit Ip-nummer, placering geografisk, samt de sider du benytter dig af. Det du selv giver eksplicit samtykke til og selv indtaster pågældende informationer behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk ske i forbindelse med oprettes af login, køb eller ved kontakt over en formular.

 

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Vi bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig. Hvis du har tilmeldt vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve. Din færden på vores side anvendes også til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

Vi bruger udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

De personoplysninger, du afgiver til os, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.

Men i forbindelse med et varekøb hos os hvor du får en garanti fra producenten med i købet, vil oplysning såsom dit navn, adresse, dit køb m.m. tilgå vareproducenten, der anvender oplysningerne til at oprette garantien hos sig. Ved brug af garantien, vil dette ofte medføre sat relevante dele af dine kontaktdetaljer, købshistorik, samt årsagen til anvendelse af garantibestemmelsen m.m. blive overført til producenten af den pågældende vare, hvor garantien angår. En del af vores importører og leverandører af vores produkter er baseret i EU. Men vi har blandt andet også leverandører fra Sydkorea, Norge, Schweiz og USA.

Hvis du forbindelse med et køb hos os ønsker en leasing eller finansiering i stedet for en anden form for betaling, kan vi som et led i aftalen med dig, videregive oplysningerne fra en foreløbig købskontrakt til en leasings-/finansieringskontrakt eller til de leasingselskaber, vi arbejder sammen med.

Vi opbevarer og beskytter vores data i en cloudløsning, der er baseret i EU. Dermed gives dine persondata ikke videre, og dine persondata sælges ikke til en tredjemand.

 

Vores sikkerhed til din persondata

Vi har truffet organisatoriske og tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi står derfor inde for at kontakte dig/jer, hvis vi fatter mistanke om evt. brud på jeres datasikkerhed, og vil sørge for at tage nødvendige skridt for at begrænse omfanget samt skader, som et evt. brud på datasikkerheden kunne medføre.

 

Kontaktformular

Hvis du sender os informationer over en kontaktformular på vores hjemmeside, vil vi kun bruge det fremsendte data i det omfang specificeret af kontaktformularen.

 

Opbevaringsperiode

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og dermed sletter vi dem, når dataene ikke længere er gyldige, eller formålet for indsamlingen af dataene er udløbet. Du kan også få dit data fjernet, eller udleveret. Det er dog kun muligt at få dataene fjernet, hvis dette ikke bryder den pågældende lovgivning som stiller sig over persondataforordningen.

 

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Du er altid velkommen til at kontakte os per telefon, e-mail eller post hvis du har spørgsmål angående behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger.

 

Copyright

Alt indhold, tekst, ikoner, logoer, billeder m.v. tilhører STALLEX og deres leverandører hvilket er omfattet af loven om copyright. Hvor alt kopiering og misbrug af materialet uden tilladelse er ikke tilladt.