• STALLEX, vi sørger for at du altid er kørende

  Vi tilbyder dig reparationsaftaler med forskellige dækningsniveauer, afhængigt af dine specifikke behov. Med en fast reparations pris, vil du kunne undgå uforventede omkostninger, så du kan opnå bedre økonomisk planlægning og kontrol.

  Vores kombineret vedligeholdelses- og reparationsaftale er den ideelle løsning for maskinejere med høje forventninger til maskinens ydeevne og produktivitet. Vores veluddannede  medarbejdere kan håndtere din maskine mere effektivt takket være deres dybtgående viden og proaktive tilgang. Det er bedre at opdage problemerne før end senere for at maksimere maskinens levetid. Så lad vores medarbejdere gå din maskine igennem, og se hvad vi kan gøre for dig, og dermed optimere din maskines levetid sammen.

  Vi har vores værksted i Tønder, og hver dag kører vores servicevogne på vejene som “mobile værksteder”. Du vil altid møde motiverede, veluddannede og højt kvalificerede specialister, der hjælper dig.

 • 24/7 Nødservice

  Ring til os på (+45) 74723232 dag og nat. Vores montør vil hjælpe dig på hvilket som helst tidspunkt. Arbejde efter normale arbejdstider vil blive faktureret med...

  Livstids service

  Giv din hårdt arbejdende maskine et makeover, som den fortjener. Vores erfarende medarbejdere bringer dit materiel tilbage til dens højeste ydeevne, så du kan genopleve kvaliteten af...

  Vær altid kørende

  Vi har stor ekspertise indenfor reparation af alt slags entreprenør materiel, og dermed tilbyder vi blandt andet, at du kan låne maskine, når din er på værkstedet.

 • Hvad vores servicemontører siger

  Ved STALLEX tager vi os af din maskine fra begyndelsen til slutningen. Vi har stor ekspertise indenfor hele vores produktportefølje, og vi råder over moderne værksteder, specialværktøjer og reservedele til enhver type maskine. Hver maskine bliver testet i slutningen, så du kan være sikker på at kvaliteten er i orden – Lars Konstmann, Montør, STALLEX

  Hvordan får jeg sendt en montør ud til min maskine?

  Kontakt os på 74 72 32 32 døgnet rundt. Vi servicerer og reparerer alle slags maskiner rundt i hele Danmark på alle tider af døgnet. Så giv os et kald eller send os en mail, og du får en af vores erfarne montører ud til dig i dag.